Filmpjes

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een goed filmpje ... nog veel meer.

Met vakantie naar België II - door Robin Productions

In dit filmpje bezoekt Robin het Atomium, het park van Meise met de tropische serres, ... Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Met vakantie naar België I - door Robin Productions

In dit filmpje toont Robin wat hij deed tijdens zijn vakantie in België. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

De Fallas feesten in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje probeert Robin het geheim van de Fallas op te lossen. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Mooie wandeling op de Oltaberg in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje wandelt onze zoon Robin de Oltaberg op. Onderweg raapt hij ook nog heel wat vuil op en sorteert het vuil in de daarvoor voorziene afvalcontainers. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Een dag in Valencia - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin u het oude deel van Valencia voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Wandelpad langs de zee in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin het wandelpad langs de zee in Calpe voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

De vissershaven van Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin u de vissershaven van Calpe voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Schatten zoeken op het strand van Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje zoekt onze zoon Robin schatten op het strand van Calpe. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Streetworkout op het strand van Calpe - door Robin Productions

Streetworkout op het strand van Calpe, gepresenteerd door Robin Productions Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Jachthaven Puerto Blanco in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje bezoekt onze zoon Robin de jachthaven Peurto Blanco in Calpe. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Kerststratenloop 2018 in Calpe - door Robin Productions

Kerststratenloop 2018 in Calpe, gepresenteerd door Robin Productions Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Calpe gezien vanop zee - door Robin

Calpe gezien vanop zee. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.